Bemutatkozás

dr. Deák György vagyok, gyermekgyógyász és gyermekneurológus szakorvosként - adjunktusként dolgozom a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályán.

Az erdélyi Szilágysomlyón születtem. A gimnázium elvégzése után a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Orvosi Karán szereztem meg orvosi oklevelemet 2002-ben.

Marosvásárhelyen dolgoztam 2003-ban, majd 2004. március - 2005. szeptember időszakban a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Gyermekosztályán voltam osztályos orvos.

2005. őszén léptem be a magyarországi rezidens képzésbe, ekkortól kezdtem dolgozni a Fejér Megyei Szent György Kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályán.

2007. óta az ápolóképzés aktív tagjaként, a székesfehérvári Bugát Pál Szakközépiskolában rendszeres óraadó tanár vagyok.

2009. novemberben szereztem meg a gyermekgyógyász szakorvosi minősítést.

2012. áprilisban ráépített másodszakvizsga keretében gyermekneurológiai szakorvosi minősítést szereztem.

Orvosi eskümnek megfelelően elkötelezett vagyok: az élet védelmére, betegségek / kórállapotok megelőzésére, lehetőség szerint szövődménymentes gyógyítására, valamint az egészségügyi információk közérthető terjesztésére.

2012.decemberében az a megtiszteltetés ért a Fejér Megyei Hírlap olvasói részéről, hogy 2012.november hónap orvosának választottak. Az akkor készült interjút a mellékelt web-linken lehet megtekinteni: 

https://feol.hu/hirek/a-honap-orvosa-apoloja-a-mosoly-es-a-szo-erejeben-hisznek-1513413

2014.április.24-én a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház részéről adjunktusi kinevezésben részesültem.

2016.januártól részállásban a fejlődésneurológiai profillal rendelkező Tóparti Szakambulancián kezdtem el dolgozni gyermekgyógyász/gyermekneurológusként.